انتصاب نماینده‌ی دانشکده‌ی مهندسی زراعی و عمران روستایی در شورای انتشارات دانشگاه

تعداد بازدید:۳۲۸

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای دکتر  مسعود برادران را به مدت 2 سال به عنوان نماینده دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی در شورای انتشارات دانشگاه منصوب نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه طی نامه‌ی شماره 1/411/644 مورخ 1401/09/09 و نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی، پژوهشی و اجرایی برای مدت دو سال به عنوان نماینده دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی در شورای انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با سعی، اهتمام و اتکال به خداوند متعال در چارچوب مقررات و سیاست‌های کلی و مأموریت دانشگاه، نسبت به تشویق و ترغیب استادان، محققان و کارشناسان برای تألیف، گردآوری و تدوین کتاب و آثار علمی معتبر در راستای تعیین خطوط اصلی فعالیت‌های انتشاراتی اقدام نمایید. توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

( ۱ )