تقدیر و تشکر از رئیس سابق گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه

تعداد بازدید:۳۵۴

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی، سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، از جناب آقای دکتر سیروس جعفری در سمت رئیس سابق گروه همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تقدیر و تشکر کردند. متن این نامه به شرح ذیل می‌باشد:

با سلام

احتراماً بدینوسیله از همکاری صمیمانه و تلاش‌های صادقانه شما به عنوان رئیس سابق گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه، تشکر و قدردانی به عمل می‌آید. تلاش‌های ارزنده شما در امر ارتقای عملکرد این دانشگاه موجب مسرت و نوید‌بخش سعادت و سلامت جامعه دانشگاهی است. موفقیت شما را همچون گذشته در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و روند توسعه و تعالی فعالیت‌های علمی کشور همراه با سلامتی و سعادت را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.