انتصاب رئیس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۶ کد : ۴۴۸۶ اخبار
تعداد بازدید:۳۷۲

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان طی ابلاغی، جناب آقای دکتر سامان آبدانان مهدی‌زاده را به مدت 2 سال به عنوان رئیس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام

احتراماً نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با یاری خداوند متعال و با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی منسجم، در ارتقاء روابط بین‌الملل دانشگاه مبتنی بر دانش، فناوری و گسترش تعاملات و تبادلات با سایر مراکز معتبر علمی و پژوهشی ایران و جهان با بهره‌گیری از مشارکت اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و سایرکارشناسان، گام‌های موثری بردارید. توفیق روز افزون جنابعالی را در انجام شایسته مأموریت محوله از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.