انتصاب نمایندگان رئیس دانشگاه در شورای پژوهشی

تعداد بازدید:۳۸۲

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغ‌های جداگانه‌ای، آقایان دکتر محمد حجتی و دکتر روح‌اله فرهادی را به مدت 2 سال به عنوان نمایندگان خود در شورای پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند. متن این ابلاغها به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی، پژوهشی و اجرایی به مدت دو سال به عنوان نماینده رئیس دانشگاه در شورای پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال، همت و توان خویش را در راه انجام امور محوله طبق مقررات و دستورالعمل مربوطه بکار گیرید. توفیق روزافزون حضرتعالی را از درگاه خداوند سبحان مسئلت می‌نمایم.