انتصاب دبیر شورای رفاهی دانشگاه

تعداد بازدید:۴۳۲

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، آقای دکتر امین لطفی جلال‌آبادی را به مدت 2 سال به عنوان دبیر شورای رفاهی دانشگاه منصوب نمودند. متن این ابلاغ‌ به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

به استناد آیین‌نامه اجرایی منطقه‌بندی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، شیوه نامه شورای رفاهی مناطق 10گانه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و با توجه به نامه شماره 6/66/139781 مورخ 95/07/03 معاونت محترم اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص تشکیل شورای رفاهی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به منظور سیاست‌گذاری، تصمیم‌سازی و برنامه‌ریزی و نظارت بر اجرای برنامه‌های رفاهی اعضای هیأت علمی و کارکنان و به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی، اجرایی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان دبیر شورای رفاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره‌گیری از تشریک مساعی همکاران متعهد دانشگاهی و با استفاده از ظرفیت‌های موجود، همت و توان خویش را در جهت ارائه خدمات بهتر به ارباب رجوع بکار گیرید. توفیق روزافزون حضرتعالی را از خداوند متعال خواستارم.

( ۱ )