انتصاب کارشناس کارگروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت امور دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

تعداد بازدید:۴۸۰

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای حسن شهاوندی را به عنوان کارشناس کارگروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت امور دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب نمودند. در این ابلاغ آمده است:

احتراماَ بنا به پیشنهاد مدیر محترم گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه به شماره‌ی 1/114/3828 مورخ 1400/11/17 و نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت اجرایی به مدت دو سال  به عنوان کارشناس کارگروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت امور دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود و جلب مشارکت فعال همکاران در انجام شایسته وظایف و اجرای کامل قوانین و مقررات مربوطه در جهت سامان‌دهی نظام ارزیابی گام برداشته و هماهنگ با اهداف و برنامه‌های نظام آموزش عالی کشور پیش بروید. توفیق جنابعالی را در خدمتگزاری به جامعه دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

( ۱ )