انتصاب عضو هیأت علمی همکار با مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه

تعداد بازدید:۳۸۸

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، سرکار خانم دکتر زهره خورسندی کوهانستانی را به عنوان عضو هیأت علمی همکار با مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه منصوب نمودند. در این ابلاغ آمده است:

احتراماَ بنا به پیشنهاد مدیر محترم گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه به شماره‌ی 1/114/3945 مورخ 1400/11/20 و نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دوسال  به عنوان عضو هیأت علمی همکار با مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود و جلب مشارکت فعال همکاران در انجام شایسته وظایف و اجرای کامل قوانین و مقررات مربوطه در جهت سامان‌دهی نظام ارزیابی گام برداشته و هماهنگ با اهداف و برنامه‌های نظام آموزش عالی کشور پیش بروید. توفیق جنابعالی را در خدمتگزاری به جامعه دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.