تقدیر و تشکر از جناب آقای دکتر هدایت‌اله روشنفکر عضو سابق ستاد اقامه نماز دانشگاه

تعداد بازدید:۵۵۹

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، از جناب آقای دکتر هدایت‌اله روشنفکر عضو سابق ستاد اقامه نماز دانشگاه تقدیر و تشکر کردند. در این ابلاغ آمده است:

احتراماً با توجه به اتمام مدت تصدی حضرتعالی به عنوان عضو ستاد اقامه نماز دانشگاه، بدین‌وسیله از همکاری صمیمانه و تلاش‌های صادقانه جنابعالی که در زمان عضویت به عمل آورده‌اید کمال تشکر و قدردانی به عمل می‌آید. تلاش‌های ارزنده جنابعالی در امر ارتقای جایگاه دانشگاه موجب مسرت و نوید‌بخش سعادت و سلامت جامعه دانشگاهی خواهد بود. موفقیت شما را همچون گذشته در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

( ۱۰۹ )