انتصاب اعضای دانشجویی شورای عالی ورزش دانشگاه

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۷ کد : ۳۴۵۱ اخبار
تعداد بازدید:۴۴۷

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغ‌های جداگانه‌ای، جناب آقای عرفان عالی‌‌پور و سرکار خانم حدیث راشدی را به مدت یک سال به عنوان اعضای دانشجویی شورای عالی ورزش دانشگاه منصوب نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

احتراما به پیشنهاد معاون محترم فرهنگی‏، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه به شماره‌ی 325/م.د مورخ 1400/09/15 و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ به مدت یک سال به عنوان عضو دانشجویی شورای عالی ورزش دانشگاه منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال، همت و توان خویش را در راه انجام امور محوله با توجه به نقش ورزش در این دانشگاه بکار گیرید. توفیق روزافزون حضرتعالی را از خداوند متعال خواستارم.