انتصاب عضو شورای انتشارات دانشگاه

تعداد بازدید:۴۷۰

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای دکتر کاظم نگارش را به مدت دو سال به عنوان عضو شورای انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند. در این ابلاغ آمده است:

احتراماً بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه و نظر به مراتب تعهد و دانش ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی برای مدت دو سال به عنوان عضو شورای انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با سعی، اهتمام و اتکال به خداوند متعال در چارچوب مقررات و سیاست‌های کلی و مأموریت دانشگاه، نسبت به تشویق و ترغیب استادان، محققان و کارشناسان برای تألیف، گردآوری و تدوین کتاب و آثار علمی معتبر در راستای تعیین خطوط اصلی فعالیت‌های انتشاراتی اقدام نمایید. توفیق روزافزون آن برادر گرامی را از خداوند متعال خواستارم.