انتصاب رئیس گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه

تعداد بازدید:۵۲۱

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، سرکار خانم دکتر معصومه فروزانی را به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند.

احتراماً نظر به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی و به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌گردید. امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال در جهت تدوین سیاست‌ها، برنامه‌ها و ارائه راه­کارهای مناسب اجرایی در زمینه نظارت و ارزیابی دانشگاه به منظور ارتقای کیفیت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با بهره‌گیری از نظرات کارشناسی و همکاری سایر دانشگاهیان در انجام نیکوی وظایف محوله موفق و مؤید باشید. توفیق روز افزون شما را در انجام شایسته مأموریت محوله از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.