ابقاء مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه

ابقاء مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه

‌به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای مهندس منصور جلالی را به مدت دو سال دیگر در سمت خود به عنوان مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ابقاء نمودند.

متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

احتراماَ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ به مدت دو سال دیگر به عنوان مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ابقاء می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود و اهتمام در حفظ بیت‌المال و تقویت، نظم و رعایت دقیق مقررات مالی، همت و توان خویش را در راه انجام امور محوله طبق مقررات به‌کار گیرید. توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه خداوند سبحان خواستارم.