انتصاب جناب آقای دکتر جواد ظهیری به عنوان مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه

انتصاب جناب آقای دکتر جواد ظهیری به عنوان مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی جناب آقای دکتر جواد ظهیری را به مدت دو سال به عنوان مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند.

در این ابلاغ آمده است:

احتراماً، بنا به پیشنهاد معاونت محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه به شماره 474/411/1 مورخ 1400/7/11 و بند 2 صورتجلسه هیأت رئیسه دانشگاه مورخ 1400/07/12 و نظر به مراتب تعهد، دانش و شایستگی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به عنوان مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با سعی و اهتمام و اتکال به خداوند متعال و تلاش مضاعف، ضمن رعایت قوانین مصوب، در مشارکت فعال دانشگاه با مراکز پژوهشی و فناوری کشورگام‌های مؤثری برداشته و با ارائه راه‌کارهای اجرایی مناسب در جهت ارتقای کمی و کیفی امر پژوهش اقدامات شایسته‌ای به‌عمل آورید. توفیق روزافزون جنابعالی را از خداوند متعال خواستارم.

( ۲ )