جلسه دورهمی و پرسش و پاسخ باید و نبایدهای شب امتحان

۰۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۲ کد : ۵۰۵۶ اخبار دانشگاه
جلسه دورهمی و پرسش و پاسخ باید و نبایدهای شب امتحان

به گزارش مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی، به مناسبت نزدیک شدن به ایام امتحانات، جلسه دورهمی و پرسش و پاسخ در خصوص «باید و نبایدهای شب امتحان» ویژه دانشجویان برگزار شد. در این نشست که با حضور روانشناس بالینی و کارشناس تغذیه و رژیم درمانی همراه بود ضمن عرض خدا قوت به دانشجویان، توصیه‌های عملی و مناسب روانشناختی، تغذیه‌ای، ورزشی و خواب جهت عملکرد مثبت مغز و مطالعه کارآمد در این روزها ارائه و در خصوص باورهای اشتباه در مورد دو قرص پرمصرف در شب‌های امتحان (ترامادول و ریتالین)، حیطه‌ی کاربرد آنها و عوارض استفاده آن آگاه‌سازی و به سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد. در پایان به ۴ نفر از شرکت‌کنندگان در جلسه هدایایی تقدیم شد.

این برنامه در روزهای دوشنبه ۱خرداد و سه‌شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۳ در خوابگاه‌های دانشجویی توسط مرکز مشاوره دانشگاه برگزار گردید.