کنفرانس جهانی علوم خاک

۰۶ مهر ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۵ کد : ۳۱۳۰ اطلاعیه‌ها پژوهشی

کنفرانس جهانی علوم خاک، پیشروترین کنفرانس بین‌المللی علوم خاک است که هر 4 سال یکبار در کشورهای مختلف برگزار می‌شود و بیش از 3000 دانشمند علوم خاک از سراسر جهان، در آن شرکت می‌کنند. بیست و دومین کنفرانس توسط انجمن علوم خاک انگلستان به نمایندگی از اتحادیه بین‌المللی علوم خاک در تاریخ 31 جولای 2022 برگزار خواهد شد. موضوع کنگره "علم خاک - عبور از مرزها، تغییر جامعه" در حقیقت بر پیوند بین خاک و جامعه تمرکز یافته است و هدف آن ایجاد فضای همفکری ‌های علمی و بین‌المللی در خصوص سیستم‌های خاک، فرایندهای خاک، مدیریت خاک و نحوه تعامل و استفاده از خاک در سراسر جهان می‌باشد. در چنین زمانی که نگرانی جهانی برای سیاره زمین و همچنین ازدیاد جمعیت رو به افزایش است، "مدیریت پایدار خاک" هرگز به این اندازه مهم نبوده است. 90 درصد غذای مورد نیاز و همه چوب و سایر الیاف از خاک تأمین می شود. خاک و اکوسیستم‌هایی که تحت حمایت آن هستند، نقش بسیار مهمی در کاهش تغییرات آب و هوایی و مدیریت سیلاب ایفا می‌کند و خاک مخزن وسیعی از تنوع زیستی است که حاوی شواهد کلیدی تمدن‌های گذشته است. درک ما از اهمیت این عملکردها افزایش یافته و این کنفرانس فضای ایده‌آلی را برای بررسی وضعیت بین‌المللی در ارتباط با این مسائل مهم جهانی فراهم می‌کند و فرصتی مناسب برای تبادل نظر بین همه کسانی خواهد بود که به خاک اهمیت می‌دهند و بر آن تکیه می‌کنند.