پیام رئیس دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر

۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۰:۱۸ کد : ۷۱۱ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر

بسم الله الرحمن الرحیم

عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان‌های پاک و بیدار است.
چه زیباست صدای گام‌های بندگان خدا به شوق آراستن صفوف نماز و اظهار بندگی به درگاه حق در روزی که خداوند آن را از میان دیگر روزهای خویش برگزیده تا در این عید بزرگ شکوه بندگی را به نمایش بگذارند. ماه مبارک رمضان فرصتی گرانقدر بود تا بندگان صالح خدا روح زنگار گرفته از عادات دنیوی را در چشمه جوشان فیض حضرت حق بشویند و در شب‌های قدر، تسبیح فرشتگان را به گوش جان بشنوند و در سایه دستورات حیات بخش قرآن کریم، از غفلت و دنیازدگی آزاد شوند.
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی مسلمین به ویژه شما جامعه دانشگاهی و دانشجویی که صیام هر روز را به امید لحظات ملکوتی افطار و هر شامگاه را به شوق سیراب شدن از فیض سحرگاه به پایان رسانده‌اید، تبریک و تهنیت می‌گویم و امیدوارم در این عید رحمت و مغفرت با تمسک به همبستگی و وحدت، دوشادوش یکدیگر برای ایران اسلامی عزیزمان تلاش کنیم.

سید عطاءاله سیادت