آگهی فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله‌ای خدمات عمومی

۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۷ کد : ۴۸۳ اطلاعیه‌ها

آگهی فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله‌ای خدمات عمومی

(فضای سبز، نظافت محوطه، حمل زباله و خدمات آب، گاز و فاضلاب در سال ۱۳۹۶)

۱. نام و نشانی مناقصه‌گزار: اهواز- ملاثانی- دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان- دفتر حقوقی و امور قراردادها- تلفن: ۰۶۱۳۶۵۲۴۳۴۲

۲. موضوع مناقصه: خدمات عمومی (فضای سبز، نظافت محوطه، حمل زباله و خدمات آب، گاز و فاضلاب در سال ۱۳۹۶)

۳. برآورد اولیه: ۸,۹۹۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال (هشت میلیارد و نهصد و نود میلیون ریال) برای ۱۱ ماه شمسی (از ۰۱/‏۱۰/‏۱۳۹۶لغایت ۳۰/۸/۱۳۹۷)

۴. تاریخ، مهلت شرکت در مناقصه:

الف- مهلت دریافت اسناد و بازدید از محل: از روز یکشنبه مورخ ۰۵/‏۰۹/‏۱۳۹۶لغایت روز سه‌شنبه مورخ ۱۴/‏۰۹/‏۱۳۹۶

ب- نشانی جهت دریافت اسناد: اهواز- ملاثانی- دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان- دفتر حقوقی و امور قراردادها- تلفن :۰۶۱۳۶۵۲۴۳۴۲

ج- سایت ویزیت مناقصه فوق در روز یکشنبه مورخ ۱۱/‏۰۹/‏۱۳۹۶‬ ساعت ۱۰ صبح در اداره تدارکات دانشگاه برگزار می‌گردد.

۵. تاریخ، مهلت و نشانی تحویل اسناد و نشانی:

الف- مهلت تحویل اسناد به دانشگاه: از روز سه‌شنبه مورخ ۱۴/‏۰۹/‏۱۳۹۶‬ تا روز شنبه مورخ ۲۵/‏۰۹/‏۱۳۹۶‬ بوده و روز بازگشایی پاکات ۲۶/۹/۱۳۹۶ ساعت ۱۰ صبح می‌باشد.

ب- نشانی جهت تحویل اسناد مناقصه: اهواز- ملاثانی- دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان- اداره حراست دانشگاه

۶. نام و نشانی واحد نظارت دستگاه اجرایی: اداره تدارکات دانشگاه، به نشانی اهواز- ملاثانی- دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان- اداره تدارکات- تلفن ۰۶۱۳۶۵۲۴۳۳۶

۷. حداقل گواهی صلاحیت مورد نیاز: داشتن و ارائه نمودن گواهی صلاحیت مربوط به سال جاری، از وزارت کار و امور اجتماعی

۸- هزینه دریافت اسناد مناقصه: مناقصه‌گران محترم موظفند مبلغ ۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال، بابت هزینه تکثیر اسناد این فراخوان، به حساب شماره ۲۱۷۷۲۹۲۲۰۵۰۰۰ به نام رابط تمرکز وجوه حاصل از فروش جزوات و نشریات نزد بانک ملی پرداخت نمایند و اصل رسید واریزی مربوط به صاحب حساب را جهت دریافت اسناد، به اداره امور قراردادها تحویل دهند.

دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان