پیام تسلیت بسیج دانشجویی دانشگاه به مناسبت زلزله کرمانشاه

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۱ کد : ۴۷۰ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

إِلَّا الَّذینَ صَبرُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ أُوْلَئکَ لَهُم مَّغْفِرَهٌ وَ أَجْرٌ کَبیر.

متأسفانه امروز بار دیگر به سبب بلایای طبیعی جمعی از هموطنان عزیزمان را در غرب کشور از دست داده و عده‌ای کثیر نیز دچار مصدومیت شده‌اند تا بار دیگر ایران اسلامی به سوگ این پاره‌های تن میهن بنشیند. کرمانشاه سرافراز اکنون همچون سال‌های رشادت و مردانگی، داغ خفته‌ای را به سینه دارد که یقیناً همچون آن دوران با ایمانی راسخ و استقامتی والا در برابر این مصیبت نیز ایستادگی خواهند کرد.

ما دانشجویان دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با قلبی آکنده از حزن، هم‌نوا با ملت شریف ایران ضمن تسلیت این مصیبت تلخ به محضر رهبری معظم انقلاب و مردم سربلند کرمانشاه از مسئولین کشوری تقاضا داریم با توان کامل به کمک این منطقه آسیب‌زده بشتابند. از خداوند منان صبری بسیط و اجری جزیل را برای آسیب‌دیدگان و باز‌ماندگان این حادثه مسئلت داریم.

بسیج دانشجویی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین