مصوبات صورت‌جلسه نخستین شورای استانی مدیریت آموزش عالی استان خوزستان در خصوص آغاز کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خوزستان

۲۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۴ کد : ۳۲۷۱ اطلاعیه‌ها اخبار دانشگاه آموزشی

1- کلیه دروس مقطع کارشناسی به صورت الکترونیکی و مجازی برگزار میگردد.

2- شروع کلاس‌های دانشجویان دکتری تخصصی همه رشته‌ها برای ورودی 1400 از 29 آبان ماه جاری به صورت حضوری (دانشجویان موظفند ضمن تکمیل فرم تعهد شخصی، کارت واکسیناسیون خود را به تحصیلات تکمیلی ارائه داده باشند. در صورت استنکاف از این موضوع، از ورود آنها به کلاس جلوگیری شده و غیبت آنها غیرموجه تلقی شده و مطابق با مقررات آموزشی اقدام خواهد شد).

3- دانشجویان دکتری تخصصی ورودی 1399 و ما قبل که به هر دلیل درس باقیمانده داشته باشد باید همراه با ورودی 1400 در کلاس‌های درس حضور یابند و ملزم به رعایت همه شرایط فوق‌الذکر هستند.

4- جلسات دفاع از رساله‌های دکتری تخصصی، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و جلسات آزمون جامع به صورت حضوری برگزار خواهند شد. (داوران خارجی رساله ها می‌توانند به صورت مجازی در جلسات دفاع شرکت کنند). شیوه و مدت زمان بهره‌برداری از خوابگاه برای این گروه از دانشجویان به تشخیص دانشگاه خواهد بود.

5- دانشجویان دوره‌های دکتری تخصصی رشته‌هایی که برای تنظیم پرپوزال و یا پیشبرد رساله نیازمند حضور در آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و مزرعه‌ها و یا انجام کارهای عملیاتی روزمره در دانشگاه هستند، به پیشنهاد استاد راهنما، تایید گروه آموزشی و دانشکده مربوطه و پس از مجوز معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با تکمیل فرم تعهد شخصی مجاز به حضور در دانشگاه و استفاده از خوابگاه‌های دانشجویی خواهند بود.

6- دانشجویان کارشناسی ارشد در رشته‌هایی که دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی دارند اعم از ورودی 1400 و ورودی سنوات قبل به تشخیص گروه آموزشی، مطابق با برنامه‌ریزی‌ها و جداول زمانی تنظیم شده که از سوی دانشگاه به آنها اطلاع داده خواهند شد در محدوده زمانی ششم آذرماه سال جاری تا پایان همان ماه به صورت گروه‌بندی‌های مشخص در کلاس‌های درس حضور خواهند یافت. کلاس‌های دروس نظری به صورت مجازی ادامه خواهد یافت.

7- شرط استفاده از خوابگاه برای همه دانشجویان واجد شرایط دریافت دو نوبت واکسن و ارائه کارت دیجیتالی واکسیناسیون است.

8- دروس جبرانی و پیش نیاز دوره‌های کارشناسی ارشد به صورت مجازی و با شرکت در کلاس‌های رشته‌های مرتبط کارشناسی به صورت مجازی برگزار خواهند شد.