پیام تشکر و قدردانی آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس محترم دانشگاه از کلیه عوامل اجرایی کنکور سراسری سال ۱۴۰۰

۱۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۶ کد : ۲۹۷۶ اخبار دانشگاه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

با تلاش‌های صورت گرفته توسط مجموعه دانشگاه، امسال برای اولین بار شاهد برگزاری بزرگترین رقابت علمی کشور (کنکور سراسری سال 1400) در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بودیم.

برگزاری منظم، با آرامش و در کمال سلامت بزرگترین رقابت علمی کشور که حاصل تلاش‌های خستگی‌ناپذیر شما بزرگواران می‌باشد، نمود عینی همدلی و همزبانی و افتخار دیگری را بر افتخارات دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی خوزستان افزود.

لذا بر خود لازم می‌دانم، ضمن تشکر از تمامی نهادها و دستگاه های اجرایی شهرستان باوی در برگزاری آزمون، از تلاش و همت ستودنی توام با مسئولیت‌پذیری همکاران در بخش‌های مختلف دانشگاه به ویژه حوزه معاونت آموزشی تقدیر و تشکر نمایم.

به‌یقین، پاداش زحمات خالصانه‌ی همه‌ی همکاران ارجمند نزد خداوند متعال محفوظ بوده و مردم فهیم شهرستان باوی، قدردان تلاش و کوشش همه‌ی عزیزان هستند.

مجدد از تلاش و همراهی شما سپاسگزاری نموده و سلامتی و شادکامی شما و خانواده‌های محترم را از خداوند منان خواستارم.

عباس عبدشاهی