جذب نیروی امریه سربازی

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۵ کد : ۲۵۲۳ اطلاعیه‌ها عمومی

به اطلاع می‌رساند به منظور بهره‌گیری از توانایی‌های بالقوه نسل جدید در ایجاد تحول و تعالی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و حرکت به سوی آینده نگری و توجه به زمینه‌های نوظهور دانش در حوزه فناوری اطلاعات، در نظر است "ثبت‌نام فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های سراسر کشور در طرح جذب نیروهای امریه سربازی این وزارت" انجام پذیرد.

در همین راستا با مد نظر قرار دادن حفظ عدالت، نظم و دقت، تمامی مراحل ثبت‌نام، ارزیابی، پیگیری و پایش از طریق سامانه‌های مستقر در سایت اطلاع‌رسانی وزارت متبوع به آدرس www.amrieh.ict.gov.ir انجام می‌پذیرد.

زمان ثبت‌نام فراخوان چهاردهمین جذب نیروی امریه سربازی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 1399/12/02 لغایت ساعت 10 روز شنبه 1399/12/09 می‌باشد و با توجه به بازه زمانی طولانی ثبت‌نام، در این مرحله فرایند امریه، زمان ثبت‌نام تمدید نخواهد شد.