پیام رئیس دانشگاه به مناسبت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۹ کد : ۲۰۲۴ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

هیچ روزی چون چهاردهم خرداد نبود که در آن توفان مصیبت و عزا، بر این مردم تازیانه غم و اندوه فرود آورد. ایران یک‌دل شد و آن دل در حسرتی گدازنده سوخت و یک چشم شد و آن چشم در مصیبتی عظیم گریست. در آن روز خورشیدی غروب کرد که با طلوع آن هزار چشمه نور در زندگی ملت ایران جوشیده بود. روحی عروج کرد که با نَفَس روح الهی‌اش پیکر ملت را جان بخشیده بود. حنجره‌ای خاموش شد که نَفَس گرمش، سردی و افسردگی از جهان اسلام زدوده بود. لبانی بسته شد که آیات الهی عزت و کرامت را بر مسلمین فروخوانده و افسوس و ذلت را در روح آنان باطل ساخته بود. پانزدهم خرداد ۱۳۴۲ نقطه عطف تاریخ مقاومت و انقلاب مردم مسلمان ایران اسلامی است. بی شک نام این روز با نام آن بزرگ مرد عرصه حماسه و عرفان و علم و پارسایی، شجاعت و تدبیر و عطوفت و مهربانی حضرت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گره خورده است. آن فرزانه بی بدیل آن قدر به این روز اهمیت می داد که گویی دست تقدیر الهی به پاس این اهتمام، سفر ملکوتی او را با پانزده خرداد قرین نمود و این یوم الله را با نام خمینی برای ابد جاودانه ساخت.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، سی و یکمین سالگرد رحلت جانگداز ایشان و شهدای والامقام ۱۵ خرداد را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و همچنین به همه ملت مسلمان ایران، تسلیت عرض می نمایم.

سید عطاءاله سیادت