اطلاعیه مهم آموزشی

۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۱ کد : ۱۹۳۸ اطلاعیه‌ها

با سلام و تبریک سال نو خدمت دانشجویان گرامی

با توجه به مشکلات پیش آمده از جمله در حوزه مسائل آموزشی به دلیل شیوع ویروس کرونای جدید، به استحضار می رساند با توجه به توصیه موکد وزارت عتف، دانشگاه در حال آماده سازی بستری برای شرکت دانشجویان در کلاس های مجازی می باشد. استفاده از این کلاسها، نیازمند سخت افزارهایی مانند کامپیوتر، لپتاپ، گوشی های هوشمند و یا مواردی از این دست بوده که قابل اتصال به شبکه اینترنت باشند. بدیهی است که برای دانشجویانی که به هیچ کدام از این سخت افزارها دسترسی نداشته و امکان تهیه آنها را نیز نداشته باشند، پیشنهادات جایگزینی از جمله حذف برخی دروس یا کل نیمسال (بدون احتساب سنوات)، وجود دارد تا آسیب ناشی از این پیامد به کمترین مقدار برسد. اطلاعیه های مربوط به این کلاس ها و شرایط استفاده از آنها را در اطلاعیه های آتی پیگیری نمایند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه