ارتقا آزمایشگاه مرکزی به آزمایشگاه توانمند در شبکه آزمایشگاهی فناوری های

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۹۰۰ اخبار دانشگاه

آزمایشگاه مرکزی در شبکه آزمایشگاهی فناوری­های راهبردی وابسته به معاونت علمی ریاست جمهوری به آزمایشگاه توانمند ارتقاء یافت.

در ارزیابی عملکرد سالانه و رتبه‌بندی صورت گرفته از مجموع ۵۸۵ آزمایشگاه عضو شبکه، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در رده آزمایشگاه‌های توانمند قرار گرفته و از حمایت­های شبکه آزمایشگاهی بهره­مند می­گردد.

لازم به ذکر است آزمایشگاه مرکزی با هدف کاربرد بهینه دستگاه‌های تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی دانشگاه و خدمات‌رسانی به مؤسسات خارج از دانشگاه تأسیس گردید. از وظایف دیگر این آزمایشگاه می‌توان به روز آمد نمودن دستگاه‌ها، انعقاد قرارداد با مراکز مختلف علمی و تحقیقاتی، پیش‌بینی نیازهای دستگاهی و تجهیزاتی آتی دانشگاه و بکارگیری نیروی انسانی علمی و فنی مجرب برای انجام و تحلیل آزمایش‌ها اشاره نمود. خدمات علمی آزمایشگاه مرکزی مشمول تمامی دانشگاه‌ها، مؤسسات علمی و تحقیقاتی و صنایع مختلف و همچنین بخش خصوصی می‌باشد. لذا کلیه افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند با مراجعه به آزمایشگاه، سایت اینترنتی آزمایشگاه و یا تماس تلفنی از نحوه و میزان خدمات این آزمایشگاه مطلع شوند.