بیانیه تشکل ها و کانون های دانشجویی دانشگاه در پی شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۱ کد : ۱۷۷۸ اخبار دانشگاه

بسم‌الله الرحمن الرحیم مِنَ الْمُؤْمِنینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‏ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدیلاً

ما جمعی از تشکل‌های اسلامی و کانون های فرهنگی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان شهادت سردار دلیر و رشید و سرافزار اسلام و ایران، حاج قاسم سلیمانی را به ملت غیور ایران، جامعه اسلامی و تمام آزادی‌خواهان جهان تسلیت عرض می‌نماییم. سردار سرافراز سپاه اسلام، این یادگار گرانسنگ دوران دفاع مقدس، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی رضوان الله تعالی علیه به دست آلوده‌به‌خون اشقی‌ترین اشقیای زمان، آمریکای خونخوار و ایادی ستمکارش به میهمانی عرشیان رفت و به یاران شهیدش پیوست. سردار سرافرازی که در راه خدمت به اسلام، وطن، مردم، و مظلومین آرام و قرار نداشت و بارها تا مرز شهادت پیش رفت و سرانجام در طلوع بامداد سیزدهم دیماه ۱۳۹۸ جان خویش را بر سر عهد با پروردگارش گذاشت. مجاهد خستگی ناپذیری که بنا به اذعان دوست و دشمن یکی از موثرترین رهبران نظامی در راه مبارزه با تروریسم و تفکر تکفیری داعش در منطقه بود و در این مسیر به دست صاحبان داعش به فوز عظیم شهادت نائل گشت و به آرزوی دیرینه خویش رسید. سردمداران آمریکا با این اقدام ظالمانه بار دیگر پرده از چهره نفاق و دورویی خویش برداشتند و نشان دادند به هیچ یک از قوانین بین المللی التزامی ندارند و هدفی جز افزایش تنش و آشوب در وضعیت پیچیده منطقه و جهان را دنبال نمی کنند. همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند به زودی از آنها انتقام گرفته خواهد شد. به امید روزی که تمام ستمکاران تاریخ به سزای اعمال شنیع خو برسند.

امضاکنندگان:

۱- انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت)

۲- تشکل اسلامی آزاد اندیشی

۳- بسیج دانشجویی شهید آوینی

۴- انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)

۵- کانون های فرهنگی دانشگاه