گزارش برگزاری جلسه آیین معارفه دانشجویان جدید‌الورود دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی

۲۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۹ کد : ۱۶۲۶ اخبار دانشگاه

به گزارش دبیر دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، جلسه معارفه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید شروع شد و پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر قربانی رئیس دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی به بیان مطالبی در زمینه دانشکده پرداختند. در این جلسه معارفه، آقایان دکتر برزگر مدیر گروه علوم و مهندسی صنایع  غذایی، دکتر فیاضی مدیر گروه علوم دامی، دکتر ساری و دکتر بیگی نصیری اعضای هیأت علمی گروه علوم دامی به معرفی رشته‌های علوم و مهندسی صنایع غذایی و علوم دامی پرداختند.

پس از آن آقای دکتر کاظمی عضو هیأت علمی گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون از طرف گروه هوپاد انرژی به بیان مطالبی پرداختند و اظهار خرسندی نمودند از اینکه مسئولان برگزاری جلسه معارفه اعضای انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی توانستند این جلسه را با کمترین اتلاف انرژی برگزار کنند.

در پایان جلسه با همکاری اعضای انجمن علمی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی از دانشجویان و اساتیدی که در جلسه شرکت داشتند  پذیرایی شد و پک‌های آماده شده توسط دانشکده به دانشجویان تحویل داده شد.