تقدیر و تشکر از مدیر گروه ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۳۶۹ اخبار دانشگاه
تقدیر و تشکر از مدیر گروه ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون

به گزارش روابط عمومی، دکتر سیادت، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ضمن ابراز تشکر و قدردانی از زحمات صادقانه و تلاش‌های صمیمانه دکتر افشین مرزبان در زمان تصدی ایشان در سمت" مدیر گروه ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون دانشگاه"، با استعفای ایشان موافقت نمودند. در بخشی از این ابلاغ آمده است:

بدینوسیله از همکاری صمیمانه و تلاش‌های صادقانه جنابعالی که در زمان تصدی سمت مزبور به عمل آورده‌اید کمال تشکر و قدردانی را دارم. موفقیت جنابعالی را همچون گذشته در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در برنامه‌های آموزشی و پژوهشی و روند توسعه و تعالی فعالیت‌های علمی کشور را از خداوند متعال خواستارم.

سید عطاءاله سیادت

رئیس دانشگاه

گفتنی است دکتر مرزبان، دانشیار گروه مهندسی مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون است.