انتصاب عضو کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۳۵۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، دکتر سیادت، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی دکتر احمد زارع را به عنوان" عضو کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه" به مدت ۲ سال منصوب نمودند. در بخشی از این ابلاغ آمده است:

امید است با استعانت از خداوند متعال و با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های قوانین و مقررات مربوطه در جهت سازماندهی نظام ارزیابی گام برداشته و هماهنگ با اهداف و برنامه‌های نظام آموزش عالی کشور پیش بروید. توفیق جنابعالی را در خدمتگزاری به جامعه دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

سید عطاءاله سیادت

گفتنی است دکتر زارع، استادیار گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی است.