انتصاب رئیس آزمایشگاه مرکزی

تعداد بازدید:۴۳۹

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای دکتر محمود نظری را به مدت 2 سال به عنوان رئیس‌ آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

بنا به پیشنهاد معاونت محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه به شماره 1/411/540 مورخ 1401/08/17 و نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان رئیس‌ آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و هماهنگی و همفکری با سایر کارشناسان حوزه آزمایشگاهی، همت و توان خویش را در راه انجام امور محوله طبق مقررات بکار گیرید. توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

( ۱ )