انتصاب دبیر انتشارات دانشگاه

تعداد بازدید:۳۷۵

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، سرکار خانم دکتر میترا چراغی را به مدت 2 سال به عنوان دبیر انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام

احتراماً بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه به شماره 1/411/536 مورخ 1401/08/17 و نظر به مراتب تعهد، دانش و تجربیات ارزنده سرکارعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دوسال به عنوان دبیر انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید.  امید است با سعی و اهتمام و اتکال به خداوند متعال در چارچوب مقررات و سیاست‌های کلی دانشگاه، مسئولیت هماهنگی و برنامه‌ریزی کلان امور محتوایی و ساختاری سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه که به سرکارعالی محول می‌شود را به نحو عالی مدیریت نموده و از این طریق نسبت به جذب، تشویق و ترغیب استادان، محققان و کارشناسان برای تالیف، تدوین، ترجمه مقاله‌ها، جزوه‌ها و کتاب‌ها در راستای تعیین خطوط اصلی فعالیت‌های انتشاراتی اقدام نمایید. توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

( ۱ )