انتصاب دبیر هیأت اجرایی جذب

تعداد بازدید:۳۷۴

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، سرکار خانم دکتر طاهره محمدآبادی را به مدت 2 سال به عنوان دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام

احتراماً‌ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده سرکار عالی به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و در سایه همکاری و تعامل با سایر اعضاء بتوانید در هدایت امور مربوط به جذب اعضای هیأت علمی متعهد، متخصص و مومن به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و مؤید باشید. توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند سبحان مسئلت می‌نمایم.

( ۱ )