ابقاء رئیس گروه امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه

۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۹ کد : ۴۲۵۵ اخبار
تعداد بازدید:۲۹۳

‌به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای مهندس مازیار دژم را به مدت یک سال دیگر در سمت خود به عنوان رئیس گروه امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ابقاء نمودند.

متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام

احتراماً نظر به مراتب تعهد، دانش و شایستگی حضرتعالی، و بنا به پیشنهاد معاون محترم اداری و مالی دانشگاه به شماره 1/211/2051 مورخ 1401/08/09 به‌عنوان رئیس گروه امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به مدت یک‌سال ابقاء می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و یاری همکاران محترم دانشگاهی، ضمن رعایت مقررات و قوانین مصوب، همت و توان خویش را در جهت حفظ بیت‌المال با اعمال سیاست‌های مؤثر به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌های غیر ضروری بکار گیرید. توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند سبحان خواستارم.