انتصاب رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۴ کد : ۴۲۲۲ اخبار
تعداد بازدید:۵۳۴

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای دکتر امین لطفی‌جلال‌آبادی را به مدت 2 سال به عنوان رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

نظر به شایستگی و پشتکار جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی، به مدت دوسال به عنوان رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با توکل بر خداوند متعال و با همکاری دانشگاهیان فرهیخته، تمام تلاش خود را در راستای تقویت و توسعه ارتباطات رسانه‌ای و همکاری و تعامل مناسب با رسانه‌های مکتوب، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی به منظور ارائه بیش از پیش چهره دانشگاه، همکاری در جهت تحقق اهداف و سیاست‌های کلان دانشگاه، تقویت حوزه ارتباطات مردمی، تعامل سازنده با مدیران، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه و ایجاد همدلی و پاسخگویی به‌موقع و مبتنی بر اخلاق حرفه‌ای به کارگیرید. توفیق روز افزون جنابعالی را از خداوند متعال آرزو می‌نمایم.

( ۳ )