انتصاب معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه

تعداد بازدید:۳۵۵

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، جناب آقای دکتر محسن ساری را به مدت 2 سال به عنوان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه منصوب نمودند. در این ابلاغ آمده است:

با سلام

احتراماً نظر به تعهد، تخصص و سوابق پژوهشی جناب‌عالی به موجب این حکم و با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال به عنوان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با توکل بر خداوند متعال و با استفاده بهینه از امکانات موجود، زمینه‌ی ارتقای توان پژوهشی دانشگاه، انتشار آثار منطبق بر مأموریت دانشگاه و استفاده‌ی حداکثری از توان اعضای هیأت علمی و دانشجویان را بیش از بیش فراهم نمائید. در این زمینه استفاده مناسب از توان کارشناسی آن معاونت می‌تواند راه رسیدن به نقطه‌ی مطلوب را هموارتر نماید. توفیق روز افزون شما را از خداوند منان آرزو می‌نمایم.

( ۲ )