انتصاب جناب آقای دکتر رسول معمار به عنوان مدیر خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

تعداد بازدید:۳۲۶

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی، آقای دکتر رسول معمار را به مدت ۲ سال به عنوان مدیر خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب نمودند.

متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

بنا به پیشنهاد معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به شماره نامه‌ی 1/311/385 مورخ 1401/07/25 و همچنین با توجه به تعهد و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان مدیر خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و با همکاری اعضای محترم هیأت‌ علمی و کارشناسان محترم معاونت آموزشی، جلب مشارکت دانشجویان و همفکری با سایر مسئولان دانشگاه، موجبات ارتقای کیفیت آموزشی را فراهم نموده و بر حسن اجرای امور آموزشی نظارت کافی را اعمال نمائید. توفیق جناب‌عالی را از خداوند متعال خواستارم.

( ۱ )