ابقاء معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

تعداد بازدید:۳۸۵

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان طی ابلاغی، جناب آقای دکتر علی رجب‌پور را در سمت خود به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به مدت دو سال دیگر ابقاء نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل می‌باشد:

با سلام و احترام

با عنایت به تعهد و سوابق ارزشمند جناب‌عالی در حوزه‌ی معاونت آموزشی، به موجب این حکم به مدت دو سال و با حفظ سمت آموزشی، پژوهشی و اجرایی به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ابقا می‌شوید. انتظار می‌رود با استعانت از خداوند متعال و با بهره‌گیری مناسب از مجموعه‌ی پتانسیل‌های دانشگاه و نظرات ارزشمند همکاران محترم، تمام تلاش خویش را در جهت ارتقای کمی و کیفی آموزش دانشگاه به کار گیرید. انشاءالله اجرای طرح تحول آموزش یکی از اهداف اولویت‌دار مسیر تصمیم‌گیری مدنظر قرار گیرد. توفیق جناب‌عالی را از خداوند منان خواهانم.

( ۱ )