انتصاب مدیر امور مالی دانشگاه

تعداد بازدید:۳۸۲

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی ، سرکار خانم حمیده حمیدیان مقدم را به عنوان مدیر امور مالی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمود. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

احتراماً، نظر به‌ مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده سرکارعالی، به‌ موجب این ابلاغ به‌عنوان مدیر امور مالی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و یاری همکاران محترم دانشگاهی، ضمن رعایت مقررات و قوانین مصوب، همت و توان خویش را در جهت حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های مؤثر به‌منظور صرفه‌جویی در هزینه‌های غیرضروری و همچنین تقویت، نظم و رعایت دقیق مقررات مالی به­کار گیرید. توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند سبحان خواهانم.

( ۲ )