انتصاب مدیر امور دانشجویی دانشگاه

۲۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۰ کد : ۴۱۱۵ اخبار
تعداد بازدید:۴۴۱

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر جمال فیاضی سرپرست دانشگاه، طی ابلاغی، جناب آقای مهندس حسنعلی کوره‌پز را به مدت 2 سال به عنوان مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب نمودند. متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

بنا به پیشنهاد معاونت محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه به شماره  نامه 1/511/149 مورخ 1401/06/19 و نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال به عنوان مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و یاری همکاران محترم دانشگاهی، ضمن رعایت مقررات و قوانین مصوب، همت و توان خویش را در جهت ارتقای کمی و کیفی امور دانشجویان و توسعه فعالیت‌های آن مدیریت به کار گیرید. توفیق هر چه بیشتر جنابعالی را از خداوند سبحان مسئلت می‌نمایم.

( ۱ )